El Patronat de la Patum incorpora la figura de la secretària

El càrrec l'assumirà la tècnica de Participació de l'Ajuntament de Berga | Durant el proper ple municipal s'aprovaran els nous membres de la Junta General del Patronat

Redacció
15 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:12h
Fotografia de família de les comparses de la Patum
Fotografia de família de les comparses de la Patum | Carles Palacio
El Patronat Municipal de la Patum incorporarà, després que s'hagi aprovat a la reunió de juliol d'aquest ens, la figura del secretari o secretària de l'ens, que recaurà en la tècnica de Participació Ciutadana i Festes de l'Ajuntament de Berga. Així s'ha establert, d'acord amb l'article 5 dels Estatuts del Patronat, que indiquen que "la secretaria correspondrà a un vocal de la junta general, que tindrà veu i vot, o a una persona al servei de l'administració corresponent", que no tindrà vot. En aquest cas, el càrrec l'assumirà la responsable de Participació al consistori, amb veu i sense vot. 

Una reunió on també s'ha determinat quins nous membres de la Junta General del Patronat es renovaran. Concretament, han informat, es renovaran els membres de la junta que van entrar a formar-ne part l'any 2013 o abans, i que han complert el seu mandat màxim de vuit anys. Els càrrecs proposats seran dos vocals "patumaires" i els seus corresponents substituts proposats pels caps de colla, un vocal "patumaire" i el seu substitut proposat pels membres de la corporació municipal, un vocal "patumaire" i el substitut a proposta de la corporació per tal de reemplaçar el vocal que ha de renunciar a mig mandat, un substitut pel vocal "patumaire" proposat pels membres de l'Aujntament per a un dels vocals que no tenia substitut, tres substituts de representants polítics que no en tenien, un vocal cap de colla que passa en la rotació ja establerta del torn de l'Àliga al Tabal, i el corresponent substitut, i un substitut pel cap de colla que no en tenia. 

Tots aquests nomenaments es faran efectius durant la sessió ordinària del ple de l’Ajuntament de Berga corresponent al mes de setembre.
Arxivat a