Els Castellers de Berga viuen una diada agredolça a Bagà, amb la caiguda del 2 de 7

Alguns castellers han patit contusions, però no hi ha hagut ferits greus

Redacció
09 de juliol del 2017
Actualitzat a les 20:35h

Actuació dels Castellers de Berga a Bagà. Foto: Castellers de Berga


Els Castellers de Berga han viscut, aquest diumenge 9 de juliol, una jornada agredolça a Bagà, en el marc de les Festes de la Baronia de Pinós. Durant la diada de la Setmana Medieval, no han aconseguit coronar una bona actuació, i malgrat que han començat descarregant un 4 de 7 molt segur, en la segona ronda s'han desplomat en el 2 de 7. 

De fet, aquest era el castell més difícil que portaven en aquesta diada de Bagà, on volien desclavar l'espina que tenien a la plaça Galceran de Pinós. En aquest cas, però, tampoc ha estat possible, i el 2 de 7 ha quedat carregat, però sense poder-se completar, ja que quan l'acotxador i l'enxaneta ja eren fora, a la sortida dels dosos ha patit una forta estrebada i ha caigut. Segons han indicat, però, ningú ha pres mal, llevat d'algunes contusions. 

En la tercera ronda, per altra banda, els de Berga han descarregat un 3 de 7, i han tancat la diada amb dos pilars de 4. A Bagà, els de la camisa blau marí han actuat amb els Picapolls de la Gavarresa, i tots han finalitzat la diada amb un dinar a Gisclareny.