Rosa Pujols i Anna Romero agafen més rellevància dins de l'ADBerguedà, després de la marxa d'Eduard Barcons

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà aprova un nou pressupost per al 2017 de 2.580.373,50 euros

Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:56h
L'exgerent de l'ADBerguedà i nou gerent del CCBerguedà, Eduard Barcons.
L'exgerent de l'ADBerguedà i nou gerent del CCBerguedà, Eduard Barcons. | Aida Morales
Les treballadores de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà Rosa pujols i Anna Romero prendran major rellevància dins d'aquest ens públic comarcal, després del trasllat del fins fa poc gerent, Eduard Barcons, al Consell Comarcal. D'aquesta manera, l'ADBerguedà es configura com una institució sense aquesta figura, tot i que els canvis han obligat a realitzar moviments dins de l'organigrama, per tal d'assolir un millor servei als usuaris, han informat. 

Això es va decidir a la Junta General del passat divendres 30 de juny, on també es va donar compte del tancament de l'exercici del 2016, que es va liquidar amb 2,5 milions d'euros, un superàvit de 13.842 i un romanent de tresoreria de 485.379,83 euros. A més, darrerament també es va aprovar el nou pressupost per al 2017, que ascendeix a 2.580.373,50 euros. 

A part, però, l'Agència també va aprovar l'adhesió a l'Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, entitat fundada l’any 1991 a Portugal, i que aplega a municipis i regions interessades d’arreu d’Europa en augmentar la competitivitat del sector tèxtil.