La Biblioteca de Gironella premia els lectors durant l'estiu

La biblioteca dinamitza l'activitat mitjançant jocs, la bibliopiscina o un passaport de lectura

Redacció
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:10h
Biblioteca de Gironella.
Biblioteca de Gironella. | AjGironella
La Biblioteca de de Gironella organitza, un any més, un programa específic d'activitats per dinamitzar la lectura i el servei de préstec durant l'estiu, que acostuma a ser quan l'activitat baixa i cal fer un esforç per mantenir l'interès pels llibres i revistes. Per això, i segons ha informat el consistori, enguany s'han organitzat tot un seguit de propostes per a tot tipus de públics, perquè tothom trobi un al·licient per seguir utilitzant la biblioteca, ja sigui mitjançant jocs, la bibliopiscina o un passaport de lectura.

Aquest últim és per a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys. Es tracta d'escollir un llibre i començar el viatge. Quan aquest es torni, rebran una etiqueta adhesiva dels personatges de Gènius, que hauran d'enganxar al passaport. Amb sis lectures i sis adhesius ja es podrà omplir el passaport, i tots els participants entraran al sorteig de diversos premis sorpresa. 

A més, entre el 3 de juliol i el 4 de setembre es plantejarà, cada setmana, un enigma a resoldre en forma de  jeroglífic. Hi podran participar persones de totes les edats, tant des de la Biblioteca com des de la Bibliopiscina. Cada dilluns a les 17.00 hores es publicarà la resposta correcta i el nom del guanyador de la setmana, que rebrà un obsequi. A més, les butlletes recollides durant tot l'estiu amb respostes correctes entraran a participar en un sorteig d'un joc de taula. 

També hi ha l'activitat conjunta Enjoy books, que es porten a terme a les biblioteques del Berguedà per promoure i premiar el servei de préstec, i que busca promocionar, alhora, els recursos turístics de la comarca a través del sorteig d'una panera turística-cultural. Aquesta conté activitats de lleure, entrades a museus i packs gastronòmics, entre d'altres. Els premis són gentilesa de diversos establiments del gremi d'Hosteleria i Turisme del Berguedà. 
Arxivat a