Avià, Guardiola, Bagà, Berga i Gironella omplen les tardes d'estiu de jocs

Tres municipis més que l'any passat oferiran activitat lúdiques per a nens

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:35h
Una de les activitats de l'any passat a Berga.
Una de les activitats de l'any passat a Berga. | Consell Comarcal del Berguedà
Els municipis d’Avià, Guardiola de Berguedà, Bagà, Berga i Gironella ompliran els propers mesos d’estiu de jocs, dins del programa “A les tardes juga la carrer”, que ofereix un espai de joc lliure al carrer de la mà del Consell Comarcal del Berguedà. Amb això, l’ens busca fomentar les activitats entre els infants a través del joc, i que això faciliti la cohesió i la relació entre ells amb el carrer com a espai de joc natural. 

A Berga, aquestes tardes ja tenen recorregut i s’amplien, tal com va informar l’Ajuntament, també al mes de juny i setembre mentre no hi hagi escola. A Gironella, per altra banda, continuen després de l’èxit de l’any passat, a la plaça de l’Estació durant juny, juliol i setembre. En els dos casos, les activitats van a càrrec de Rural Salut i es compta amb la col•laboració d’entitats i serveis dels pobles. 

Enguany, però, el programa s’amplia a Avià, Guardiola i Bagà, gràcies a l’ampliació del Servei Socioeducatiu del Berguedà. En el primer dels municipis es podrà jugar al carrer els dilluns de juliol al parc del Tossal. A Guardiola, per altra banda, les activitats es faran al carrer de l’Estació tots els dimarts de juliol. I a Bagà, les activitats es realitzaran els dijous de juliol al parc de la Vila. 

En tots els casos, han informat des del Consell, el programa és obert i gratuït de 18.00 a 20.00 hores.