El Govern s'interessa per la futura variant de Sagàs, que millorarà la connexió Berguedà-Osona

La delegada del Govern a la Catalunya Central s'entrevista amb l'alcaldessa de Sagàs

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:04h

La delegada del Govern a la Catalunya Central i l'alcaldessa de Sagàs. Foto: Delegació del Govern a la Catalunya Central


La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, s'ha reunit aquest dimarts amb l'alcaldessa de Sagàs, Sílvia Triola, amb qui ha intercanviat impressions sobre la situació del municipi i el seu entorn. En concret, les dues polítiques han parlat de la futura variant de Sagàs, que ha de millorar la comunicació viària entre el Berguedà i Osona, i que ja té un projecte constructiu pels 2,6 quilòmetres que s'han de millorar. 

Triola ha posat èmfasi en la necessitat de disposar de la via el més aviat possible. En aquest sentit, la delegada s'ha compromès a traslladar i tractar l'aspecte amb alts càrrecs del Departament de Territori i Sostenibilitat. Per altra banda, també s'ha parlat de l'àmbit urbanístic i de la planificació territorial, així com el procediment en curs per a l'aprovació del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. 

Vilagrà ha aprofitat la visita per anunciar les línies d'ajuda que hi ha per millorar la xarxa de camins. En el cas de Sagàs, amb una extensió de gairebé 45 km2, disposa d'un gran nombre de camins que poden beneficiar-se d'aquesta convocatòria.