La piscina de Berga obre amb servei de bar, però aquest patirà canvis a partir del juliol

L'empresa que oferia el servei deixa la concessió el 30 de juny | S'instal·laran màquines de refrigeris i snaks a la zona esportiva Toni Sabata

Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:24h
Piscina de Berga
Piscina de Berga | Aida Morales.
La piscina municipal de Berga va obrir les portes el passat 24 de juny, dia de Sant Joan, i restarà en servei fins el proper 11 de setembre. Així ho ha informat l’Ajuntament de Berga que, a través d’una nota de premsa, ha informat d’alguns canvis i millores que s’han realitzat en aquesta instal•lació. Un dels aspectes que més preocupava era el manteniment de servei de bar. En aquest cas, han informat, l’empresa que el gestionava oferirà el servei fins el 30 de juny i, a partir de llavors i mentre es realitza el procés de licitació i s’estableix una nova empresa adjudicatària del servei, la piscina disposarà de màquines expenedores i similars a la zona esportiva Toni Sabata perquè els usuaris puguin disposar de refrigeris i snaks. 

L’horari de la piscina, ha informat el consistori, és de les 10.00 del matí a les 20.00 hores, i el preu es mantindrà igual que els últims anys de 3 euros per a adults i 2 per a infants de fins a 14 anys. Tanmateix, els usuaris poden adquirir abonaments. El de temporada completa costa entre 40 i 60 euros, mentre que l’abonament per a 30 serveis val entre 30 i 45 euros, i el de 15 serveis, entre 20 i 30 euros. 

Durant els últims mesos, la Brigada Municipal i els Serveis Tècnics han realitzat tasques d’adequació de les instal•lacions i entorn. Els treballs han consistit en buidar i netejar les piscines, desbrossar les zones verdes, reparar els aspersors, rehabilitar les escales d’accés a la zona de bany i pintar les baranes. A més, també s’ha fet la instal•lació i el soterrament d’una línia d’aigua i una altra de llum a la piscina de dalt a través d’un pla d’ocupació. 

Pel que fa al servei de socorristes, la piscina disposarà de dues persones al dia i una responsable de la taquilla. L’empresa Sanea, S.L. serà l’encarregada de portar a terme aquests dos serveis durant els propers quatre i dos anys, respectivament, després d’obtenir-ne la licitació a través d’un concurs públic. 
Arxivat a