S'organitza el primer torneig de futbol de penyes barcelonistes del Bages, el Moianès, el Berguedà i la Cerdanya

Hi participaran equips de les quatre comarques, que competiran a Navàs

Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:34h
Aquest diumenge, 25 de juny, l'estadi municipal La Devesa de Navàs (el Bages) serà l'escenari del primer torneig de futbol de penyes barcelonistes. Organitzat per la Penya Barcelonista de Navàs, amb el suport de l'Ajuntament del municipi i la federació de penyes, en el torneig hi participaran un total de cent cinquanta nois i noies de la categoria cadet-juvenil (nascuts entre els anys 1999 i 2001) de penyes del Bages, el Moianès, el Berguedà i la Cerdanya.

El torneig, que començarà a les nou del matí, l'inaugurarà la penya amfitriona, Navàs, que jugarà contra St. Salvador de Guardiola i Salelles. Durant tot el dia els diversos equips aniran passant pel camp de joc. Al migdia, però, es farà una parada de dues hores per a fer un dinar de germanor popular al pavelló d'esports.

A les 19.00 hores clourà l'esdeveniment amb la gran final que comptarà amb la presència dels membres de les diferents penyes barcelonistes de la zona, i representants del club.
Les penyes participants seran les de Cercs, Moià, St. Julià de Cerdanyola, Puig-reig, St. Vicenç de Castellet, Artés, Gironella, Cardona, Monistrol de Montserrat, St. Fruitós de Bages, St. Salvador de Guardiola i Navàs. 

Durant el torneig hi haurà activitats complementàries, com un futbolí gegant inflable en el qual hi podran jugar tots els participants i curiosos que ho vulguin. També s'oferirà servei de bar i es sortejarà una equipació del club de la temporada 2017-18.