Dones d'Art omplen el carrer major de Berga de quadres sobre paisatges i finestres

Les obres es podran veure fins el 10 de juliol als aparadors de diversos establiments

Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:13h
“Paisatges i finestres” serà la nova exposició del col•lectiu Dones d’Art que omplirà de quadres el carrer major de Berga, dins de la mostra “Art Major, que promou l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona per dinamitzar l’eix comercial de la ciutat. L’exposició es podrà veure del 20 de juny al 10 de juliol en els diferents aparadors buits que formen part de l’espai expositiu ubicat al llarg del carrer Major. 

En aquest cas, la mostra compta amb una sèrie d’obres realitzades per les artistes locals Maria Teresa Corretja, Dolors Santasusagna i Teresa Terricabras, amb quadres elaborats amb tècniques i estils pictòrics que pretenen mostrar diverses perspectives dels paisatges i elements que es poden veure a través de les finestres. 

Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
Arxivat a