Els TEDAX inspeccionen el clavegueram de Berga, després de trobar irregularitats

Els Mossos d'Esquadra realitzen 759 controls d'alcohol i droga i aixequen tres actes per tinença d'arma blanca

Redacció
18 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:37h
Els Tècnics Especialistes en Desactivació d'Artefactes Explosius (TEDAX) dels Mossos d'Esquadra han realitzat, aquest diumenge i de manera preventiva, un control i inspecció de les clavegueres de Berga, després de trobar dues tapes sense el precinte preventiu. Així ho ha informat la policia catalana en el resum d'incidències de la nit, on també han destacat que, aquest dissabte al vespre, s'han cremat dos contenidors d'escombraries a la ciutat. 

Per altra banda, els Mossos han anunciat que, com és habitual, també s'han realitzat controls de droga i alcohol, en concret, 759, dels quals vuit han estat denunciats per via administrativa i un per via penal. Es tracta d'un increment significatiu respecte de les proves que es van fer el 2016, que van ser 428, tot i que, per altra banda, el nombre de positius no ha augmentat de manera destacada. A més, s'han aixecat dues actes per drogues i tres per tinença d'arma blanca.

Pel que fa a les assistències sanitàries, les més habituals han estat les contusions (18 casos), seguides per les ferides (13 casos) i les cremades de primer grau (9 casos). En total, l'hospital de campanya ha atès 69 persones, mentre que l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, 14.  
 
Arxivat a