SOCIETAT

La Policia Local del Vendrell penja senyals contra el Top Manta

Nova campanya de conscienciació a les platges contra la venda il·legal

, El Vendrell | 11/08/2017 a les 13:05h
Arxivat a: Societat, platges, campanya, top manta
Senyals contra el Top Manta | PLV
Una de les vies que s’impulsen des de l’Ajuntament del Vendrell contra la venda il·legal és el del foment del consum responsable i  la conscienciació ciutadana. En aquesta línia, aquesta setmana s’han instal·lat 22 cartells informatius al llarg del Passeig Marítim de Coma-ruga i Sant Salvador i en alguns carrers perpendiculars a la platja. 
 
Aquests rètols, amb el lema “A les platges STOP Manta”, informen sobre les possibles conseqüències de comprar productes de “Top Manta”.  Entre altres, els cartells alerten, per exemple, que el comerç il·legal sovint encobreix altres delictes, que incompleix la llei de la propietat intel·lectual, fa competència deslleial als comerços que paguen els seus impostos i que no hi ha cap garantia en els productes que s’hi adquireixen, ja que molts d’ells són articles falsificats. 
 
La col·locació dels cartells és una mesura més de les diverses que es duen a terme des de la Regidoria de Governació per fer front al fenomen del “Top Manta” al nostre municipi. Aquest mes d’agost, per exemple, també s’ha contractat un servei de vigilants privats, que patrullen a les tardes pel passeig marítim i que ajuden a fer una tasca dissuasòria i complementària a la que ja fan les patrulles de la Policia local. Aquests vigilants permeten tenir “més ulls al carrer”, en paraules del regidor de Governació, Rafel Gosalvez, i tenir una presència permanent al passeig, evitant així que aquest quedi sense cap vigilància quan els agents de la Policia local han d’atendre algun avís urgent.   “Són un complement a la feina que duen a terme els agents de la Policia”, rebla Gosalvez. 
 
Cal recordar també que El Vendrell ha participat a la taula que va crear fa uns mesos el Síndic de Greuges per tractar el fenomen del “Top manta”, tant des del punt de vista de la seguretat com des del vessant social, amb accions adreçades a coordinar la feina de les diferents administracions. Aquesta voluntat de coordinació s’ha concretat amb els diferents serveis conjunt amb Mossos d’Esquadra i en la prevenció i vigilància del fenomen, i amb diferents estratègies per minimitzar el fenomen al nostre municipi.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge de l'i ncendi | PLV
01/01/1970
El foc, sense consequències, s'ha declarat al camí dels Molins, al costat de la via de l'AVE
Tres dels nens de vacances a la comarca | APS
01/01/1970
Dissabte vinent es fa el sopar de comiat dels nens que han conviscut dos mesos amb famílies acollidores
Blocs de formigó a la platja | AC
01/01/1970
Pilotes de ciment als accessos a la zona de vianants de la platja
El balcó de l'Ajuntament de l'Arboç | AA
01/01/1970
El senyal de dol per les víctimes del terrorisme i per estalviar el perill de les aglomeracions
Minut de silenci a la Bisbal | M.A.
01/01/1970
Han quedat suspesos la majoria d'actes festius i esportius del Baix Penedès del cap de setmana
01/01/1970
Els Mossos treballen amb la hipòtesi que hi havia dues cèl·lules operatives i un tercer grup
Més de 1.800 persones rebutgen els atemptats terroristes a Tarragona | Jonathan Oca
Jonathan Oca
01/01/1970
La iniciativa de la convocatòria al Balcó del Mediterrani neix d'una veïna de la ciutat
El judoka britànic Winston Gordon va resultar ferit a Cambrils | Team GB
01/01/1970
El judoka Winston Gordon estava en un bar amb vuit amics seus al municipi del Baix Camp quan els va sorprendre el tiroteig