Els ajuntaments de Sant Esteve de Palautordera i Sant Antoni de Vilamajor oberts el 12 d'octubre

L'equip de govern atendrà visites i a qui li calgui podrà fer registre de documents

L'alcaldessa i regidors de l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajopr treballant a l?Ajuntament aquest 12 d'octubre
L'alcaldessa i regidors de l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajopr treballant a l?Ajuntament aquest 12 d'octubre | AJSAV
Redacció
12 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:25h
Aquest dijous 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat i festa estatal, l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera estarà obert des de les nou del matí fins les dues de la tarda. En aquest horari tothom qui tingui necessitat de fer algun registre d'entrada de documents ho podrà fer, així com l'equip de govern municipal atendrà tothom qui hi vulgui parlar.

De fet, l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera el 6 de desembre de l'any passat, dia de la Constitució, ja va fer una Jornada d'Atenció Ciutanada en unes característiques molt similars a la que fa avui l'equip de govern municipal.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor també ha obert portes aquest 12 d'octubre. "Avui al nostre Ajuntament res a celebrar i molt per treballar", han dit en un piulada a twitter.

Almenys 110 ajuntaments d'arreu de Catalunya obriran les portes aquest dijous 12 d'octubre, dia en què se celebra la Festa de la Hispanitat i que està assenyalat com a festiu al calendari laboral anual. Ho faran com a mesura de protesta per l'actitud del govern espanyol a l'entorn del procés sobiranista de Catalunya, i en especial per les càrregues policials contra la ciutadania del país durant el referèndum d'autodeterminació que van deixar 893 ferits.

En aquests ajuntaments seran els equips de govern els encarregats d'obrir les portes i atendre la ciutadania. Pel que fa als treballadors dels consistoris, en algun cas poden triar si volen anar a treballar o no, mentre que en altres compleixen amb el festiu.