Arbúcies declara «non grats» a Enric Millo, el Rei i el Govern d'Espanya

Tots els regidors anaven vestits amb una samarreta blanca amb la paralau "Democracy"

El ple d'Arbúcies declarant persones non grates a Enric Millo, el Rei Felip VI i el Govern d'Espanya
El ple d'Arbúcies declarant persones non grates a Enric Millo, el Rei Felip VI i el Govern d'Espanya | AJA
Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 8:43h
En un ple extraordinari, l’Ajuntament d'Arbúcies ha declarat persones "non grates" al Rei d’Espanya, Felip VI, al delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i també al Govern d'Espaya. L'acord del ple de divendres passat al vespre es va aprovar per unanimitat de tots els 13 regidors elegits. Així mateix, també per unanimitat, el ple va condemnar les accions violentes de la Guàrdia Civil per intentar impedir que es portés a terme el Referèndum del passat dia 1 d'octubre.

"El nostre poble sempre ha estat al costat de la democràcia i, per tant, que es pogués votar", ha declarat Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies. "I no estem d'acord amb les actituds i les declaracions del Rei, el delegat del govern espanyol i del mateix Govern d'Espanya intentant impedir una acció tan democràtica com votar i volent amagar la violència dels fets que van passar l'1-O".

En el ple es va llegir i donar suport al comunicat de l'AMI i també un manifest de caire més local, condemnant els fets de l'1-O i les actituds posteriors de la Corona i els responsables del Govern espanyol. Tots els regidors anaven vestits amb una samarreta blanca amb la paralau "Democracy". Durant tot el ple també hi va haver una urna.
 
Arxivat a