Sant Celoni vol garantir la votació del referèndum

Centenars de persones s'inscriuen com a voluntaris per evitar el precinte dels col·legis electorals

Sant Celoni es mou per garantir la votació del referèndum demà 1 d'octubre
Sant Celoni es mou per garantir la votació del referèndum demà 1 d'octubre | Jordi Purtí
Redacció
30 de setembre del 2017
Actualitzat el 01 d'octubre a les 10:41h
Més de 500 persones s'han reunit a les 12 d'aquest migdia a la sala gran de l'Ateneu de Sant Celoni per acabar d'establir l'operatiu que demà haurà de garantir la celebració del referèndum d'independència de Catalunya.

Els responsables del CDR de Sant Celoni ha expressat la voluntat que demà 1 d'octubre es pugui portar a terme una jornada amb tota normalitat, que no es respongui a provocacions, que no es portin ni banderes ni cap logotip de cap classe "perquè demà no és una festa, és la votació d'un referèndum".

També s'han donat instruccions per defensar els col·legis electorals i per això se seguiran amb els torns de vigilància començats aquesta mitjanit. A partir d'avui el control ja és podrà fer des de dintre el recinte. Des del CDR s'ha informat que demà la gent haurà de matinar perquè entre les cinc i les sis de la matinada és una hora clau. També ho serà al migdia. "La gent ha d'anar preparada per passar moltes hores en els punts de votació", han dit.

A Sant Celoni i La Batllòria hi ha vuit col·legis electorals, els de sempre i es votarà com sempre (Col·legi Puigdollers, Ateneu, Sax Sala, Illes Belles, Sant Ponç, Les Borrelles i La Batllòria).
Arxivat a