Mor als 49 anys Jaume Anglada, regidor de Tots per Breda

No ha pogut superar un ictus que li va sobrevenir fa una setmana

Jaume Anglada en la presentació de la candidatura Tots per Breda  l'any 2015
Jaume Anglada en la presentació de la candidatura Tots per Breda l'any 2015 | Jordi Purtí
Redacció
23 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:21h
Commoció a Breda per la mort aquest divendres 22 de setembre a l'edat de 49 anys de Jaume Anglada Sarsanac, regidor de l'Ajuntament pel Grup Municipal Tots per Breda, després que no ha pogut superar un ictus que li va sobrevenir fa justament una setmana. En les darreres eleccions municipals Anglada va encapçalar la llista d'aquesta candidatura d'independents i va mantenir els dos regidors que ja havia obtingut quatre anys enrere, tot i que en aquesta legislatura, a diferència de l'anterior, estava a l'oposició.

Joan Antoni Frías, també regidor de Tots per Breda i amic personal de Jaume Anglada, ha explicat que ha estat un cop molt dur perquè és una cosa que no pots esperar i que en aquests moments el que cal és donar escalf a la família. Pel que fa a la reorganització del grup municipal ha assegurat que "ara no hi pensem en això, és el que menys ens preocupa perquè ja hi serem a temps". Tots per Breda també forma part de la coalició Independents de la Selva (ISelva) integrada per diferents formacions municipals de la comarca.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà diumenge 24 de setembre. Al Centre Cívic de Breda hi haurà vetlles de 9 a 10 del matí i una cerimònia de comiat a un quart d'onze del matí. La cerimònia religiosa serà a dos quarts de dotze del matí a la parròquia Santa Maria del municipi.