Tapes i cervesa artesana a la Festa Major de Vallgorguina

A partir de les 12 de la nit acollirà el concert de La Tribut FM i a continuació l'actuació en directe del Dj Leebeats.

Festa de la cervesa a Vallgorguina
Festa de la cervesa a Vallgorguina | Jordi Purtí/Arxiu
Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:15h

La Festa de la Tapa i la Cervesa arriba a la seva 4a edició a Vallgorguina, el divendres 22 de setembre. Un any més, a partir de les 7 de la tarda i aproximadament fins a les 12 de la nit alguns establiments del municipi oferiran tapes variades que es podran acompanyar amb cervesa artesana o amb ratafia, bescanviant-les per tiquets que es podran adquirir al mateix pavelló a un preu de 2 euros cadascun. La festa, que s'ubicarà al pavelló poliesportiu, estarà amenitzada amb l'actuació de la coral "Soundsix", finalista del concurs "Oh Happy Day" de Tv3, i també amb el concert de "The Brand". A partir de les 12 de la nit, el mateix escenari acollirà el concert de "La Tribut FM" i a continuació l'actuació en directe del Dj Leebeats.

La Festa de la Tapa i la Cervesa és un dels plats forts de la Festa Major de Vallgorguina, que inclou altres propostes per a tots els gustos i edats. Hi destaca per exemple el tradicional Concurs de Senglars i Guillots grans el dissabte a la tarda al carrer del sol, el correfoc que es farà a les 9 del vespre o la Nit d’humor amb la participació d'"Abo Show" que haureu pogut veure al programa "Buscant la Trinca" de Tv3.

Diumenge tindrà lloc la tradicional cercavila i ballada de gegants amb la Colla dels Geganters de Vallgorguina a la plaça de la Vila, i una exhibició castellera a partir de les 12 del migdia al camp de futbol. A més de les activitats citades n'hi haurà moltes més que ja es poden consultar a la pàgina web de l'ajuntament de Vallgorguina.
Arxivat a