Suport de les entitats sobiranistes a l'alcalde de Sant Celoni que dimarts declararà al jutjat

Francesc Deulofeu ha estat citat com investigat per un presumpte delicte de prevaricació per cooperació en l'organització del referèndum de l'1-O

Francesc Deulofeu signa la resolució d'alcaldia per la qual l'ha citat la Fiscalia
Francesc Deulofeu signa la resolució d'alcaldia per la qual l'ha citat la Fiscalia
Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:25h
Sant Celoni , que ahir al vespre va treure més d'un miler de persones en defensa de la democràcia, segueix mobilitzant-se en defensa del referèndum de l'1 d'octubre, les institucions i dels seus polítics. En aquest sentit, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l'Associaciació de Municipis per la Independència (AMI), l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i Love Democracy estan organitzant un acte de suport acompanyant amb autocar l'alcalde Francesc Deulofeu perquè dimarts de la setmana vinent, 26 de setembre a les 12 del migdia, haurà de declarar davant la fiscalia als jutjats de Granollers. La sortida l'han programada a les 11 del matí.

El batlle de Sant Celoni ha estat citat com investigat per un presumpte delicte de prevaricació per cooperació en l'organització del referèndum de l'1-O. Tal com ja va avançar ahir NacióBaixMontseny, Deulofeu va manifestar que "encara que sigui vergonyós sortim a defensar la democràcia". Francesc Deulofeu, com la totalitat dels alcaldes del Baix Montseny, el passat 7 de setembre va signar una resolució d'alcaldia en el qual dona suport al Referèndum per a l'autodeterminació de Catalunya, convocat per a l'1 d'octubre. El document, de tres punts, expressa en primer lloc ple suport a la convocatòria i a complir les previsions que es concreten a la Llei del Referèndum; manifesta que es donarà compte d'aquesta resolució al proper Ple Municipal, i posa de manifest que es comunicarà aquesta resolució al Govern de la Generalitat, a l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).
Arxivat a