Vallgorguina encartella el «Sí»

Després de la concentració en defensa de la democràcia un grup de persones han penjat els cartells a favor de votar Sí l'1 d'octubre

A punt per penjar cartells del Sí a Vallgorguina
A punt per penjar cartells del Sí a Vallgorguina | cedida
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:00h
Les entitats sobiranistes de Vallgorguina s'han concentrat una vegada més a la plaça de la Vila de davant l'Ajuntament aquesta vegada per defensar els drets fonamentals dels catalans com és la democràcia. a Vallgorguina com a tots els municpis de Catalunya tenen el convenciment que l'1 d'octubre es votarà malgrat els embats antidemocràtics de l'estat espanyol.

Per això, aquestes mateixes entitats després de la concentració han seguit amb el mateix convenciment i han decidit encartellar el municipi amb el Sí "perquè no tenim por", han explicat a NacióBaixMontseny alguna de les persones que participen de l'encartellada. Com diu el manifest que avui s'han llegit a centenars de places de tot Catalunya "nosaltres defensem la democràcia i ho fem de forma pacífica i cívica. Ha arribat el moment. Serens i tranquils, però ferms i decidits no acceptarem el retorn a èpoques passades! És el moment d’implicar-se, de sortir al carrer... de sumar clavells, somriures, cartells i pancartes plens d’alegria i d’esperança". A Vallgorguina ja tenen els cartells de l'esperança.
 

Vallgorguina pel Sí Foto: cedida

 

Sí, sí, sí diu Vallgorguina Foto: cedida


 

Xavier Blanquer, regidor de Vallgorguina, també diu sí Foto: cedida

 

L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, també ha participat de l'encartellada Foto: cedida

 

Ell, com el PP, C's i PSOE (PSC) tampoc no deixaria votar Foto: cedida


 

Arxivat a