El CH Sant Esteve comença la lliga amb derrota a Mataró (34-22)

Pep Guirado, entrenador del CH Sant Esteve
Pep Guirado, entrenador del CH Sant Esteve | CHSEP
17 de setembre del 2017
Actualitzat a les 8:42h
El CH Sant Esteve no ha tingut cap opció aquest dissabte al pavelló Teresa Maria Roca de Mataró en el primer partit de la temporada 2017-2018 de la Primera Divisió Estatal d'Handbol. Ha perdut clarament davant el Joventut Handbol Mataró per 34-22. Els del Baix Montseny només han plantat cara en els primers minuts de partit però els mataronins han agafat avantatge en el marcador molt aviat per arribar al descans amb un resultat doblat 16-8, cosa que ha obligat als de Pep Guirado anar a remolc tot el partit.

A la represesa les coses han canviat poc i el resultat encara s'ha eixamplat una mica més per acabar amb 34-22 favorable a l'equip del Maresme. Sergi Germán amb 6 gols ha estat el jugador més golejador del CH Sant Esteve.