L'Ajuntament de Vallgorguina presenta el nou POUM al municipi

Un dels aspectes importants que s'especifiquen és la pacificació i moderació en els creixements

La presentació del POUM es va fer a la Sala d'Exposicions de Vallgorguina
La presentació del POUM es va fer a la Sala d'Exposicions de Vallgorguina | NBM
Redacció
16 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:32h
Una cinquantena de veïns de Vallgorguina van assistir dijous d'aquesta setmana a la presentació de la proposta del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que haurà de regir l'evolució del planejament urbanístic del municipi en els propers anys. El document es troba en fase d'aprovació inicial, va ser presentat per l'Ajuntament i l'equip redactor i van explicar els antecedents, obligacions, la proposta i la tramitació dels treballs des del seu inici fins a l'aprovació definitiva.

L'Ajuntament de Vallgorguina ha hagut d'adaptar la redacció del POUM proposat l’any 2010 pels canvis substancials que han fet notar en les seves conclusions tant la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya com l'Oficina Territorial d'Avaluació Ambiental.

En aquest sentit, un dels aspectes importants que s'especifiquen és la pacificació i moderació en els creixements i, dels més de quatre-cents habitatges que es proposaven construir fa uns anys s'han reduït a cent seixanta-nou amb el nou planejament. El nou POUM també recondueix actuacions en tots els sectors del municipi.
 
Arxivat a