CH Palautordera i CH Sant Esteve comencen aquest cap de setmana la lliga de 1a estatal

Els de Palau juguen a la pista del Sant Quirze diumenge a les 12:30, mentre que els de Sant Esteve juguen a Mataró dissabte a les 20:15

Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:10h
L'últim partit de la temporada 2016-2017 el CH Palautordera va jugar contra el Sant Quirze
L'últim partit de la temporada 2016-2017 el CH Palautordera va jugar contra el Sant Quirze | Jordi Purtí
Aquest cap de setmana s'aixeca el teló del campionat de lliga 2017-2018 de la 1a estatal d'handbol que, com la temporada passada, hi haurà dos equips del Baix Montseny, el CH Palautordera Salicru i el CH Sant Esteve que ha mantingut la categoria després del debut en la temporada 2016-2017.

Tots dos equips comencen el campionat fora de casa. El CH Sant Esteve jugarà demà dissabte 16 de setembre a la pista del Joventut Mataró a partir d'un quart de nou del vespre. Serà el debut de Pep Guirado com entrenador a la banqueta del Sant Esteve, en provinent precisament del Joventut de Mataró B. Pel que fa a la resta del planter les novetats són Agustí Altimira que la temporada passada era al CH Palautordera i Jordi Armadans que jugava al Joventut de Mataró B. Les baixes són més nombroses, cas del porter Pedrajas, Bosch, Pons, Corbacho i Marçal Pou. Pol Zamora es reincorporarà a l'equip més endavant per motius d'estudis.

El CH Palautordera Salicru, per la seva banda, debutarà diumenge a dos quarts d'una a la pista del sant Quirze en un partit gens fàcil pels palauencs. El Palau té l'objectiu de mantenir la categoria però sense passar les angúnies de la temporada passada, tal com ha destacat Xavi Sala en una entrevista a Ràdio Vitamènia. L'equip continua amb la mateixa filosofia de potenciar els jugadors de casa però també reforçar les posicions on el planter no les cobrir amb garanties.

D'aquesta manera arriben reforços Montoliu (Granollers B), Segarra (La Roca), Sabadell (Les Franqueses), Tomàs i Subirats (Sant Fost) i Bosch (Granollers). A més a més, també han fitxat el japonès Matano Motoki -Moto-, un esquerrà que juga a la banda dreta, i que s'espera que sigui una de les sensacions de l'equip. Deixen l'equip Marc i Eric Morales, Altimira, Jabbour, Cañellas -que no es descarta que pugui tornar- i Jan Solaní, que també ha estat l'entrenador del primer equip femení que aquesta temporada ha pujat l'equip a Lliga Catalana.
 

El CH Sant Esteve comença la lliga 2017-2018 a Mataró Foto: Jordi Purtí