El karateca de Palau, Marc Camacho, reconegut com esportista d'alt nivell

Marc Camacho
Marc Camacho | cedida
Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:22h

Marc Camacho Torres karateca palauenc de 16 anys ha estat reconegut com a esportista d’alt nivell, tal com es corrobora en la publicació del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del passat 3 de juliol.

Aquest reconeixement ha estat obtingut per poquíssims catalans al llarg de la història del karate. Tant és així que hores d’ara és l’únic karateca català que gaudeix d’aquest títol, compartint-lo amb altres esportistes destacats com la nedadora Mireia Belmonte o els pilots de motos Marc Márquez i Dani Pedrosa, entre d’altres esportistes d’especialitats amb més ressò publicitari.

Per arribar en aquesta posició Marc Camacho ha aconseguit molts èxits esportius ja sigui representant el seu club o les federacions catalana i estatal de karate. També ha estat campió de Catalunya en diverses ocasions, campió d’Espanya, subcampió del Món i campió de molts campionats  internacionals en diversos països.

I amb aquestes credencials fa una crida, tant a les institucions públiques com empreses privades perquè l’ajudin a esponsoritzar-lo i poder fer front a les despeses que li comporten els desplaçaments a les competicions o el material esportiu.