Emissió en directe del programa «País Km0» des de Breda

És un espai d'entreteniment de La Xarxa que s'emet cada dia des d'un lloc diferent de la geografia catalana entre les 18 i les 20 hores en directe

Equip País Km0
Equip País Km0 | La Xarxa
Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:28h

El proper dijous 31 d'agost Breda acollirà l'emissió en directe del programa País Km0 de La Xarxa. La plaça de la Vila serà l'escenari del programa que s'emetrà en directe entre les 18 i 20 hores i mostrarà diferents aspectes de la vida al municipi. El programa comptarà amb diverses propostes d'entreteniment, alhora que posarà el focus a la propera edició de la Festa Major, que enguany es celebrarà del 7 al 10 de setembre.

Durant les dues hores d'emissió de programa hi haurà continguts diversos sobre el municipi, tals com entrevistes, reportatges i altres activitats que es realitzaran in situ, així com diverses sorpreses. La plaça de la Vila viurà un ambient festiu la tarda del 31 d'agost, a només una setmana de l'inici de la Festa Major 2017 en un acte que podreu viure en persona des del centre de la vila.

País Km0 és un espai d'entreteniment de La Xarxa que s'emet cada dia des d'un lloc diferent de la geografia catalana entre les 18 i les 20 hores en directe. El programa ressegueix el calendari festiu i mostra el paisatge social i cultural de la Catalunya més propera a partir de les petites històries i les vivències dels vilatans dels indrets que acullen el programa.

Es pot seguir aquest espai a través de qualsevol dels canals de la Xarxa Audiovisual Local, per El Punt Avui TV i pel dial 159 de la plataforma ‘Movistar +’.