El Guardó Vitamènia 2017 de Santa Maria de Palautordera ja té finalistes

El guanyador d'enguany sortirà entre les seccions femenines del futbol i l'handbol local, els col·laboradors de Ràdio Vitamènia i la Comunitat educativa de les escoles de Palau

Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:08h
Decidits els finalistes del Guardó Vitamènia 2017.
Decidits els finalistes del Guardó Vitamènia 2017. | NBM

Les seccions de futbol i handbol femení, els col·laboradors de Ràdio Vitamènia i la comunitat educativa de Santa Maria de Palautordera són els tres finalistes del Guardó Vitamènia 2017 segons el resultat de les votacions de les entitats i persones que formen part del jurat.

Les dues entitats esportives van obtenir 10 vots, els col·laboradors de l'emissora local 8 i les escoles de Palau 5. També es van fer propostes favorables al músic i compositor Joan Lluís Moraleda i l'entitat Amics de les Marxes. El jurat es tornarà a reunir el proper 14 de setembre a dos quarts de sis de la tarda per prendre una decisió definitiva sobre el guanyador del Guardó Vitamènia d'aquest any.

Formen part del jurat l'Esplai de la Gent Gran, Abecan, Club Handbol Palautordera, Associació Cultural Frederica Montseny, Pdecat, Ampa Comunitat educativa, 123 Teatre, Ràdio Vitamènia i ERC. El Guardó Vitamènia consisteix en fer un reconeixement públic a persones, grups o entitats que, per la seva meritòria tasca s’ha distingit en pro del bé de la comunitat del poble.