Jordi Puigvert quart en el Campionat d'Espanya d'Autocròs

La sisena cursa s'ha celebrat a la població gallega d'Arteixo

Jordi Puigvert a Arteixo
Jordi Puigvert a Arteixo | Jordi Puigvert
Redacció
17 d'agost del 2017
El pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, ha acabat la sisena cursa del campionat d'Espanya d'Autocròs en quarta posició. S'ha disputat aquest darrer cap de setmana al circuit José Ramón Losada del municipi gallec d'Arteixo. Fins ara ha estat la cursa més nombrosa de les que s'han celebrat fins ara amb 154 inscrits, 60 dels quals a la categoria de Carcross.

El vallgorguinenc ja va tenir bones sensacions en els entrenaments aconseguint el millor dissetè temps i quedant en segona posició en cadascuna de les tres tandes classificatòries, cosa que li va permetre passar directament a la final A des de la cinquena posició. Jordi Puigvert en la sortida de la final ràpidament va guanyar una posició per situar-se en quarta posició i durant tota la cursa va lluitar amb Pablo García per pujar al tercer caixò del podi.

La lluita va ser aferrissada fins el final i en alguns moments de la cursa Puigvert va col·locar el seu Speedcar en tercera posició però no va poder evitar que el podi finalment fos totalment gallec amb Javier Ramillo com a guanyador, Ivan Ares segon i Pablo García

Ara el de Vallgorguina és quart del campionat a falta de dues curses per finalitzar, la propera els dies 2 i 3 de Setembre a Miranda de Ebro.
 
Arxivat a