Boikot, cap de cartell de la festa major de Sant Hilari Sacalm

Del 24 al 27 d'agost el municipi realitzarà activitats per a tots els públics i tindrà com a principal novetat el grup madrileny

Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:57h
El grup de música Boikot en una actuació
El grup de música Boikot en una actuació | Boikot
L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha presentat el programa de la festa major, que se celebrarà del 24 d'agost fins al 27. Durant 4 dies el municipi organitzarà activitats per a tots els públics. A més, la festivitat tindrà com a cap de cartell el grup de música Boikot,  que visitarà la població per oferir-hi un concert el divendres 25.

Tot i que la festa major comença el 24 d'agost, el 23 es començarà a escalfar motors amb l'obra de teatre El testimoni, una adaptació de Jordi Ferragut. Les activitats més destacades són el correfoc, i les actuacions de The Black Note i Dj Met, dijous 24; l'espectacle infantil, la gimcana marrana, el concert de Costa Brava i les actuacions de Payo Calambre, Boikot i Animals Dj’s, el divendres.

Pel que fa al dissabte, hi haurà la trobada de gegants, la baixada de carretons més antiga de Catalunya, amb 36 anys d'història, havaneres del grup Els pescadors de l'Escala i els espectacles nocturns Gwrando New Project, Orquestra Maribel i Dj Blanca Ros. Finalment, el darrer dia tindrà lloc el ball de l'escuma, la festa Holi Dolly i el grup Ocumé.
 

Cartell del programa Foto: Ajuntament de Sant Hilari de Sacalm