Comença el concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny 2017

S'inicia aquest pròxim dissabte en el marc de la Festa Major de la Costa del Montseny a Fogars de Montclús

Redacció
09 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:19h
Aquest pròxim dissabte 12 d'agost comença, en el marc de la Festa Major de la Costa del Montseny a Fogars de Montclús, la primera cita del concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny 2017. Aquest concurs pretén donar a conèixer les receptes tradicionals del Montseny i hi poden participar els residents del territori de la Reserva de la Biosfera, sempre que no siguin restauradors.

Els plats dels participants s'inclouran en un llibre digital de receptes tradicionals de la Reserva de la Biosfera del Montseny, tal com informa la Diputació de Barcelona.

La Reserva de la Biosfera del Montseny i els ajuntaments d'Aiguafreda, Arbúcies, El Brull, Fogars de Montclús, Montseny, Riells, Seva, Tagamanent i Viladrau, convoquen aquest concurs de receptes de cuina tradicional, adreçat a tota la població una manera d'acostar la cuina i el territori al Montseny, "amb la finalitat de mantenir viva una part molt important de la nostra cultura, i de promoure alhora la producció i el consum sostenibles dels aliments locals".

 

Cartell del Concurs. Foto: Diba