L'Ajuntament d’Arbúcies subvenciona 12 projectes d’acció social al municipi

El consistori hi aporta la quantitat de 9.300 euros

Consell Municipal d'acció Social
Consell Municipal d'acció Social | AJA
Redacció
18 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:11h
Durant aquest any l'Ajuntament ha subvencionat dotze projectes d'acció social amb incidència directa al municipi i a través de diferents entitats i col·lectius que treballen en l'àmbit de l'acció social. Un dels projectes més destacats ha estat el de la Fundació Oncolliga que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars, a més de promocionar la salut i sensibilitzar la societat en aquest àmbit. Un altre dels projectes a destacar és el de l'Associació Àmbar contra el maltractament, que treballa amb infants i joves per a la integració social.
 
A més, dins aquests dotze projectes n'hi ha hagut tres de nous. L'Escola de Mares i Pares organitzat per l'Associació Nuïtat; el projecte d'integració laboral que ha tirat endavant la Creu Roja; i el projecte de lleure a l'hora del pati dels alumnes de secundària de l'Institut Montsoriu per tal de garantir la convivència i que ha engegat aquest any l'associació Flying Omelette. Aquestes propostes complementen altres línies de treball municipal, com ara l'aposta per l'economia social i solidària, la promoció del cooperativisme i l'increment de recursos destinat a l'atenció a les persones.
 
El regidor d'Acció Social, Jaume Salmeron, ha assenyalat que "som un poble cohesionat i amb moltes entitats que treballen per fer possible aquesta cohesió i convivència de què gaudim" i recorda que l'Ajuntament segueix treballant amb aquest model que "ens aporta valors molt positius".  Aquests projectes es coordinen entre ells en el Consell Municipal d'Acció Social creat l'any 2012 i que ha permès triplicar el nombre de projectes en aquest àmbit del municipi.
 
 
Arxivat a