El futbolista de Sant Celoni Carles Planas fitxa pel Girona FC

El defensa celoní ha estat presentat aquest matí a Montilivi com a nou jugador del Girona FC 2017-2018.

Presentació del celoní Carles Planas com a nou jugador del Girona FC
Presentació del celoní Carles Planas com a nou jugador del Girona FC | Girona FC
Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:23h
El celoní Carles Planas seguirà jugant a la primera divisió del futbol estatal i ho farà ben a prop de casa. El de Sant Celoni s'ha convertit en nou jugador del Girona FC que la temporada 2017-2018 jugarà per primera vegada a la màxima categoria del futbol espanyol. El lateral esquerre de Sant Celoni, que arriba lliure, s'ha vinculat per tres temporades.

Planas va començar a jugar al futbol de ben petit, a la PB de Sant Celoni. Amb només deu anys, en el seu primer any d'aleví, el va fitxar el Barça. En el club blaugrana va passar per totes les categories del futbol formatiu fins arribar al filial. El nou jugador blanc-i-vermell va debutar amb el primer equip del Barça, amb Tito Vilanova com entrenador, en partit de Copa del Rei. També va fer-ho en partit de Champions League.

 

L'estiu de 2014 fitxa per tres anys amb el Celta de Vigo, amb el qual, en aquesta última temporada, disputa dotze partits. El nou jugador del Girona FC ha estat presentat aquest migdia i ha manifestat que "M'agradaria consolidar-me i poder ajudar el club a seguir fent història".

 

Arxivat a