El palauenc Óscar Gutiérrez revelació de l'europeu de moto2 a València

Amb només 17 anys és un dels pocs pilots que ha puntuat en les tres curses del campionat disputades fins ara

11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:14h
Óscar Gutiérrez segueix amb la seva progressió
Óscar Gutiérrez segueix amb la seva progressió | Team Stratos
El pilot de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez, que corre l'European Talent Cup en Moto2 ha estat una de les revelacions de la cursa celebrada a València aquest darrer cap de setmana, aconseguint acabar en la novena posició en la primera cursa i en la vuitena a la segona, culminant així un cap de setmana més que positiu amb el seu Team Stratos.

La de València ha estat la tercera cursa de l'any. Va començar un pel accidentada amb bandera vermella a l'inici, cosa que va obligar a aturar la cursa, reagrupar els corredors i fer una cursa de només dotze voltes, motiu pel qual Óscar Gutiérrez havia de recomençar la cursa sense estalviar res si volia quedar en una bona posició ja que estava col·locat en la setzena posició. I amb aquest objectiu va remuntar fins acabar en la novena posició.

A la segona cursa les condicions van ser complicades per les altes temperatures, però el pilot de Santa Maria de Palautordera ha demostrat que és un dels més ràpids de l'europeu poguent-se enganxar durant bona estona en el grup dels pilots més ràpids, tot i que al final no va poder seguir el ritme. Tot i així va acabar en vuitena posició.

Óscar Gutiérrez, de només 17 anys, és un dels pocs pilots del campionat que ha aconseguit puntuar en les tres curses que s'han disputat fins ara. La propera se celebrarà a Estoril (Portugal) els dies 28, 29 i 30 de juliol. Hores d'ara ocupa la desena plaça de la classificació.