La CGT es solidaritza amb un treballador acomiadat de l'empresa INACSA de La Batllòria

El sindicat acusa l'empresa d'assetjament laboral i d'anar en contra de l'exercici de representació dels drets sindicals

Concentració a La Batllòria, davant l'empresa INACSA
Concentració a La Batllòria, davant l'empresa INACSA | CGT
Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:39h

Dimecres d'aquesta setmana, 12 de juliol, al jutjat número 27 de Barcelona hi haurà el judici per l'acomiadament de Manel Espejo, sindicalista de la Confederació General de Treballadors (CGT), a l'empresa INACSA, situada a la carretera C-35 de La Batllòria. Des de la CGT consideren que l'acomiadament és injust i per aquest motiu han començat una campanya de suport cap al treballador.

En aquest sentit el passat divendres 7 de juliol companys de sindicat van fer una concentració davant de l'empresa amb pancartes reivindicatives i tant a la Batllòria com a Sant Celoni es poden veure algunes pancartes que fan referència a aquesta qüestió amb el lema "l'empresa INACSA fa assetjament laboral contra els treballadors. Solidaritat amb M Espejo injustament acomiadat".

Segons la CGT, l'empresa en el seu moment va restingir els drets sindicals del treballador prohibint-li l'entrada al recinte per poder exercir-los com a representant dels treballadors i asseguren que en una reunió del comitè d’empresa va rebre comentaris despectius de gerència i concidant-lo a marxar.
 

Una de les pancartes penjades a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

Arxivat a