Mor un participant a les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya

El pilot Enric Saurí, veí de Granollers, ha patit un accident al primer revolt | En aquesta prova hi participa l'equip Moto Stock de Sant Celoni

Redacció
08 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:09h

24 Hores de Motociclisme de Catalunya Foto: Circuit de Catalunya


Tragèdia al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot Enric Saurí, veí de Granollers, ha mort aquest dissabte després de patir un accident mentre disputava les 24 Hores de Motociclisme amb l'equip Motos Gaspar, segons ha informat el mateix circuit en un comunicat.

El pilot ha patit una sortida de pista quan estava iniciant el viratge del primer revolt, travessant l’escapatòria en diagonal i impactant contra les proteccions. Enric Saurí ha sofert un important impacte presentant múltiples lesions de caràcter crític. La seva situació d’inestabilitat ha obligat a fer un trasllat medicalitzat avançat via terrestre a l’Hospital General de Granollers.

El Circuit de Barcelona-Catalunya "lamenta profundament la pèrdua d’Enric Saurí i transmet el més sentit condol a la seva família, amics i equip". En homenatge al pilot, han explicat, es farà la cerimònia de pòdium sense cava i un minut de silenci.

En aquesta prova, tal com vàrem publicar en l'edició d'ahir, també hi participa l'equip Moto Stock de Sant Celoni.
Arxivat a