Cap de setmana d'artesania a Santa Maria de Palautordera

Dissabte i diumenge se celebra la 22a Mostra d'Artesania amb una cinquantena de paradistes i demostracions d'oficis tradicionals

Ceramista a la Fira d'artesania de Santa Maria de Palautordera
Ceramista a la Fira d'artesania de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí/Arxiu
Redacció
08 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:03h
Santa Maria de Palautordera  viu aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol la 22a edició de la Mostra d'Artesania. Enguany ha recuperat les dates i el recorregut d'altres edicions, "així ho fa una mica més romàntic" tal com ha manifestat Martí Marès, dinamitzador de la UBIC de Palau, a l'emissora municipal Ràdio Vitamènia. A la mostra d'aquest any 2017 hi ha una cinquantena d'artesans vinguts d'arreu de Catalunya que han vingut a Palau a exposar, vendre i explicar com fan els seus productes, i un munt de demostracions d'oficis tradicionals.

En aquest sentit, Martí Marès, ha recordat que durant tot aquest cap de setmana qui s'acosti a la Mostra trobarà, entre d'altres al·licients, demostracions de ceramista, espardanyer, cisteller, culleraire, culs de boga i cadires de reixa i taller d'espelmes de cera d'abella. El dinamitzador de la UBIC també ha manifestat que la Mostra d'Artesania que organitzen amb el suport de l'Ajuntament també representa un retorn pel municipi "perquè hi ha més gent al poble i això facilita que es pugui vendre més". També és una oportunitat per dinar a conèixer el municipi.