El cadet del CH Sant Esteve tercer a la Granollers CUP

Els cinc equips del club del Baix Montsaeny que han participat en la GCUP 2017 han obtingut uns meritoris resultats

Èxit del cadet masculí del CH Sant Esteve a la Granollers Cup 2017
Èxit del cadet masculí del CH Sant Esteve a la Granollers Cup 2017 | CHSEP
Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:58h
El CH Sant Esteve sembla que té un planter que puja fort i picant portes. Així ho ha demostrat l'equip cadet masculí aconseguint la tercera posició en el prestigiós torneig de la Granollers Cup que s'ha disputat aquesta darrera setmana a la capital del Vallès Oriental.

L'equip baixmontsenyenc, entrenat per Jordi Rosell i Pol Colomé, ha hagut de competir contra equips de Portugal, Noruega, Alemanya i Catalunya fins arribar a la semifinal on el tot poderós BM Granollers va impedir el passi a la final que era un somni pels sant estevencs animats per una nodrida i notoriada afició.

La gesta no seria rellevant, diuen des del club, si no fos perquè l'equip està format per jugadors de primer any cadet, que enfrontant-se a jugadors d'edat i físic superior "ha demostrat un saber estar insòlit desplegant un joc magnífic per la seva edat". Aquest resultat és només la forma de constatar l'aposta del Club per l'handbol base del poble, consolidant així el projecte que reivindica ser considerat un dels millors planters de Catalunya.

La Granollers CUP és el torneig més important d'handbol del sud d'Europa i aplega equips de tot el món, aquest any s'ha arribat a 353 equips de 17 països, entre altres Corea, Noruega, Rússia, Suècia, Dinamarca, Marroc, Catalunya, França, Espanya.
 
Des del Club Handbol Sant Esteve també destaquen l'infantil masculí, entrenat per Josep Maria Masip i Albert Hernández, que varen caure davant el finalista Happoel Rishon a vuitens de final, igualment destacable el paper del juvenil f emení, entrenat per Pau Ventura i Marc Rodríguez, que varen caure davant el campió BM La Roca. Els altres dos equips infantil femení no va passar de la fase de grups, i el juvenil masculí va arribar fins a setzens de final.