Jordi Bes guanya la cursa llarga del 3r Trail Fonts del Montseny

La cursa curta se l'endú Marcel Gual i el Trailet els germans Francisco i José Muñoz | Elisenda Buscà i Sandra Sánchez s'enduen la llarga i curta en fèmines

Jordi Bes durant la seva cursa llarga al Montseny.
Jordi Bes durant la seva cursa llarga al Montseny. | Josep Maria Montaner.
Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:25h
Jordi Bes, del Trail Running Girona, amb un temps de 3:07:02, ha estat el vencedor de la cursa llarga del tercer Trail Fonts del Montseny, que s'ha celebrat aquest dissabte 1 de juliol amb sortida i arribada a Viladrau, una cursa de muntanya que ha fet tres recorreguts diferenciats: la cursa llarga, de 30 quilòmetres i 1.926 metres de desnivell; la cursa curta, de 20 quilòmetres i 874 metres de desnivell, i el trailet, de 2 quilòmetres i 57 metres de desnivell, destinat als trailrunners de 6 a 12 anys. Aquesta 3a Trail ha sumat fins a 873 corredors.

Elisenda Buscà, de la Unió Esportiva Sabadell, ha estat la primera atleta a entrar a meta en la cursa llarga amb un temps de 3:56:17, seguida de Lali Masriera (4:01:29) i Verónica Zaragoza, de l'equip Ultratarats (4:06:26). Per la seva banda, Sandra Sánchez, de l'equip GEMI, s'ha endut la cursa curta amb un temps de 2:04:23, seguida de Sandra Vilanova, de l'Ashi Team, a 2:12:13, i de Marta Llagostera, del Club Atletisme Igualada, amb un temps de 2;12:52.

La Trailet ha comptat amb la participació de 107 corredors, en equips de dos, que ha tingut una final molt disputada i han guanyat Marcos Muñoz Nieto i José Francisco Muñoz Conde, amb un temps de 0:09:26, seguits per Paula Gómez Juárez i Julián Gómez Sánchez (0:09:50) i Pau Díaz Masnou i Jordi Delgado (0:09:59).

La victòria de Bes ha estat molt disputada amb Roberto Sancho, de l'AE Matxacuca, que ha fet un temps de 3:10:24 i darrere d'ells Jordi Delgado, d'Els Caga, amb un crono final de 3:15:48.

TFM solidari

En aquesta tercera edició, el TFM ha volgut contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això l’organització de la cursa va iniciar el projecte solidari "Entre tots millorem el Parc”. Abans de l’entrega de premis, un representant de l’organització va anunciar que s’havien recollit 748 euros, que s’entregaran al Parc.
 
Sobre el TFM

El Trail Fonts del Montseny és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l'Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona.
 
Més informació i classificacions:
http://www.trailfontsdelmontseny.com/
 
Presència a xarxes socials:
 
Twitter: @TrailMontseny
Facebook: Trail Fonts del Montseny
Instagram: @Trailfontsmontseny

 

Elisenda Buscà, de la Unió Esportiva Sabadell, ha estat la primera atleta a travessar la meta. Foto: Josep Maria Montaner.

 

Fins a vint-i-vuit dones han participat enguany a la cursa llarga del Trail Fonts del Montseny. Foto: Josep Maria Montaner.

 

Per la meta de la cursa llarga hi han passat un total de 270 tràilers. Foto: Josep Maria Montaner.