Més de 1.000 persones participen a la Maori Race del Montseny

La prova ha combinat una gran zona d’obstacles a l’entorn a Aira Natura amb un circuit de 6 quilòmetres pels boscos de Sant Antoni de Vilamajor | Albert Soley i Judith Bellido s’imposen a la tanda d’elit amb uns temps de 29 minuts 30 segons i 44 minuts i 52 segons respectivament

Els participants superant un dels obstacles de la Race del Montseny
Els participants superant un dels obstacles de la Race del Montseny | Màori
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat el 24 de juny a les 19:01h
Sant Antoni de Vilamajor ha acollit aquest diumenge la cursa d’obstacles Maori Race al Parc d'Aventura Aira Natura. Es tracta d’una cursa multidisciplinar que combina un circuit de més de 6 quilòmetres per diferents tipus de terreny (terra, asfalt, gespa) i més de 25 obstacles a superar. Entre aquests obstacles que més expectació han generat entre el públic espectador destaca el mur final, el filat d'espines, la taula irlandesa en suspensió, les monkey bars i l'escalada en corda.
 
Més de 1.000 persones han competit en dues categories: elit i popular. El guanyador de la categoria elit ha estat Albert Soley, guanyador de l'Spartan Race de Barcelona, que ha completat el circuit amb un temps de 29 minuts i 30 segons. Pel que fa a la categoria elit femenina, Judith Bellido s'ha imposat amb un temps de 44 minuts i 52 segons. De la participació en destaquen uns 40 equips. L’'equip guanyador de la prova ha estat el Paleo Barcelona, que va aconseguir un temps puntuable de 54 minuts i 25 segons.
 
El nom de la prova sorgeix de la temàtica escollida per ambientar-la: poble maori. Establerts a Nova Zelanda i resistents a la colonització, són símbol de resiliència i esforç, guerrers en alerta constant. La cursa ha estat ambientada amb vegetació, rituals com hakes i il·lustracions maoris.

 

podi masculí de la Race del Montseny Foto: Màori

 

Podi femení Race del Montseny Foto: Màori