Oberta la inscripció a la Fira de Música al Carrer Sound Celoni 2017

Se celebrarà el dissabte 8 de juliol a la plaça de la Vila i als carrers cèntrics de Sant Celoni

Edició Sound Celoni 2016
Edició Sound Celoni 2016 | Miquel Comas
Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:26h
Fins al 30 de juny estarà obert el període d'inscripcions per participar a la 8a Fira Sound Celoni de música al carrer, que tindrà lloc a la plaça de la Vila i carrers del centre el dissabte 8 de juliol. Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes a grups, cantautors i duets amateurs. Inscripcions al web Sound Celoni.

Un cop rebuda la inscripció, els participants rebran un correu que els adreçarà l'associació organitzadora Sound Celoni per confirmar que les dades son correctes. Posteriorment, durant la setmana del 3 al 7 de juliol rebran més informació, amb el lloc d'actuació i l'horari.

Entre les novetats previstes per aquest any hi ha que al final de la Fira, un jurat escollit per l'organització serà l'encarregat de seleccionar el grup que actuarà el dilluns 4 de setembre a la tarda, a la plaça de la Vila, dins la programació de la Festa Major de setembre a l'arribada del cercavila de benvinguda d'en Pocafarra i els cinc grups que actuaran a l'escenari petit de l'Espai barraques de la Festa Major de setembre, que es programaran la nit de dissabte, dia 9 de setembre de 2017.
Arxivat a