Puri Martín renuncia com a regidora de la CUP a l'Ajuntament de Sant Celoni

La seva substituta serà Andrea Peña Ambatlle

L'exregidora Puri Martín en una sessió plenària a l'Ajuntament de Sant Celoni
L'exregidora Puri Martín en una sessió plenària a l'Ajuntament de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:06h
La regidora de la CUP de Sant Celoni i La Batllòria, Puri Martín, ha renunciat al seu càrrec de regidora de l'Ajuntament de Sant Celoni per motius estrictament personals. La renúncia s'ha fet efectiva en la sessió plenària celebrada aquest dijous

Puri Martí, que ja no va assistir al ple, va rebre l'agraïment per part del seu grup municipal per "tot l'esforç dedicat a la CUP al llarg '’aquests dos anys com a regidora i per tants d'altres com a simpatitzant". En aquest sentit manifesten que tenen el convenciment que aviat es tornaran a trobar en els diferents espais socials i polítics de Sant Celoni i la Batllòria. També ha rebut el reconeixement per part dels altres grups polítics representats en el ple.

L'Assemblea Local ja ha fet tots els tràmits per dur a terme la seva substitució i així fer-la efectiva en el proper Ple ordinari del mes de juliol. La persona escollida per la candidatura és, sobretot, una aposta política, ha explicat la CUP en un comunicat. "Compleix tres requisits indispensables per a la tasca que haurà de dur a terme al llarg dels propers dos anys: per mantenir la paritat volíem que fos una dona i, a més, jove, amb molta projecció política, i que comptés amb experiència entre el teixit social i cultural celoní". La futura regidora de la CUP a l'Ajuntament de Sant Celoni serà Andrea Peña Ambatlle.


 
Arxivat a