Ja es coneixen les propostes de nom que es podran votar per una plaça i un carrer de Sant Celoni

Els veïns i veïnes de Sant Celoni majors de 16 anys podran votar entre els dies 22 de maig i 4 de juny | Es tracta d'una plaça i un carrer de l’àmbit de l’Institut, les Pistes d’atletisme i l’Escola Soler de Vilardell

Plànol de la ubicació de la plaça i el carrer
Plànol de la ubicació de la plaça i el carrer | AJSC
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:01h
El procés participatiu per escollir el nom de la plaça i del carrer de l'àmbit de Can Sans/ Institut avança i el proper 22 de maig començarà el període de votacions que s'allargarà fins el 4 de juny. Tots els majors de 16 anys empadronats al municipi podran escollir un nom pel carrer i un per la plaça d'entre 5 propostes de cada. La votació es farà via web i/o de forma presencial a l'estand de l'Ajuntament durant la Mostra d'Entitats del dissabte 27 de maig i el Dia d'en Loni del dissabte 3 de juny.
 
La recollida de propostes per mitjà del web municipal i amb butlletes en paper va superar les 300, a partir de les quals una comissió formada per polítics i tècnics municipals ha escollit cinc noms de carrer i cinc de plaça tenint present els criteris següents: Intenció del projecte constructiu, Promoció del patrimoni humà i cultural local (descartant persones vives), Dèficit de les referències femenines en el nomenclàtor municipal i Valors associats a les activitats i equipaments de l'entorn.
 
A partir d'aquests criteris i amb voluntat d'aconseguir un equilibri en les propostes, s'ha escollit els següents noms: Pel carrer: Jovent, Llibertat, Torrent de can Sans, Senyoreta Rosita (Rosa Pascual) i Santi Santamaria. Per la plaça: Bosc, Coneixement, Democràcia, Futur i Muriel Casals.

El regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia ha valorat de forma molt positiva l'important nombre de propostes que ha fet la ciutadania i que "valdrà la pena tenir present de cara a futurs noms de carrers i places del municipi". Igualment Raül Garcia ha assegurat que "ens hem adonat del patrimoni humà que tenim al municipi i que el tindrem present per posar-lo en valor amb properes iniciatives".
 
El període de votació serà del dilluns 22 de maig al diumenge 4 de juny. 
 
 

 
Arxivat a