L'excel·lent temporada que està fent Keita Baldé amb la Lazio a la sèrie A del Calcio i que en els darrers tres partits ha marcat sis gols no ha passat desapercebuda per alguns dels equips amb més renom tant de la mateixa lliga italiana com la Juventus o el Chelsea de la Premier. Però altres equips de la lliga espanyola com Sevilla i València també han preguntat per la situació contractual.

Nascut a Arbúcies, fill de pares senagalesos, va començar el seu periple futbolístic amb el CF Palautordera abans de passar al futbol base del Barça i després al Cornellà, des d'on va passar al club italià la temporada 2013-2014. Aquest mes d'abril passat ha estat designat jugador MVP del partit jugat contra la Sampdoria.

Keita Baldé, representat pel celoní Rafa Coto, acaba el contracte el 2018 i sembla que ha arribat el moment de negociar un bon contracte i la Lazio sap que si en vol treure algun benefici econòmic l'ha de vendre a final d'aquesta temporada ja que l'any que ve seria un jugador lliure. El català - senagalès és titular indiscutible amb la selecció del Senegal i també ha debutat amb Catalunya.