El CH Sant Esteve acaba la temporada amb una derrota a Sant Esteve Sesrovires (37-27)

En el seu primer any en categoria estatal ha mantingut la categoria amb solvència i Jordi Planas ha estat el màxim golejador de la categoria

08 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:07h
El CH Sant Esteve ja planifica la temporada vinent
El CH Sant Esteve ja planifica la temporada vinent | Jordi Purtí
La temporada competitiva pel primer equip del Club Handbol Sant Esteve s'ha acabat, després de disputar dissabte el partit de la jornada 30 de la Primera Divisió Estatal a la pista del Sant Esteve Sesrovires d'on va sortir derrotat per un contundent 37-27. Malgrat la diferència en el marcador els del Baix Montseny van lluitar un partit que en diverses fases del partit van dominar. De fet, a la mitja part guanyaven per un gol (15-16).

A la segona part el "Sanes" va demostrar més superioritat física i fons de banqueta van tyrencar el partit a partir dels tretze minuts per acabar amb aquests deu gols de diferència al final. Jordi Planas una vegada més va ser el màximj golejador del partit amb deu dianes i amb els 285 gols marcats en tota la temporada ha suposat ser el màxim anotador de la categoria.

El CH Sant Esteve, com també ha fet el CH Palautordera, ha decidit no jugar la Copa Catalana, ja que els dos equips han patit moltes baixes per lesions aquesta temporada i han arribat molt justos a final de temporada.