El caixa o faixa del CH Palautordera aquest dissabte per mantenir-se a primera estatal

El sènior femení també té un partit crucial contra Les Franqueses per classificar-se pel Top4 d'ascens a Lliga Catalana

Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:44h
Promoció partits crucials del CH Palautordera masculí i femení
Promoció partits crucials del CH Palautordera masculí i femení | CH Palautordera


El Club Handbol Palautordera Salicru té un partit de caixa o faixa aquest dissabte, a partir de les set de la tarda, al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera contra l'Handbol Sant Quirze. Els palauencs, a un punt per sobre del descens depenen d'ells mateixos per salvar la categoria però, per això necessiten empatar o guanyar contra un dels millors equips de la primera Estatal que ja ho té tot fet i passi el que passi acabarà en quarta posició. Una derrota del Palau suposaria dependre del Bordils B i esperar que no guanyés a la pista de l'Handbol Sant Cugat.

El CH Palautordera, aquest dissabte segur que no estarà sol i el pavelló és de suposar que registrarà una de les millors entrades de la temporada. No solament perquè el primer equip sènior es juga la permanència, sinó perquè al seu darrera s'ha programat el partit del Top8 del sènior femení contra Les Franqueses, un partit que les palauenques necessiten guanyar per passar al Top4 d'ascens a Lliga Catalana.

Per tant, s'espera una tarda vespre plena d'emocions al Pevalló Josep Llavina i Esteve. Els jugadors i les jugadores ho saben i no han dubtat en promocionar el partit a través d'un vídeo en el qual ells i elles són les protagonistes.