El CF Palautordera acull un centenar de noies en la 5a Jornada del Futbol Femení

Palau va ser la seu de la delegació del Vallès Oriental i una de les catorze desplegades per tot Catalunya

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:06h
Jornada del Futbol Femení a Santa Maria de Palautordera
Jornada del Futbol Femení a Santa Maria de Palautordera | Federació Catalana de Futbol

Prop d'un centenar de nenes entre 6 i 14 anys han participat aquest primer de maig en la 5a Jornada del Futbol Femení al camp municipal de Santa Maria de Palautordera. L'activitat és una iniciativa de la Federació Catalana de Futbol (FCF) de la qual el CF Palautordera ha coordinat una se les catorze delegacions que s'han desplegat per tot Catalunya.

L'objectiu que es busca es promoure el futbol femení a Catalunya i aquesta jornada és una de les campanyes més importants de la FCF i es fa a les 14 delegacions federatives per apropar aquest esport a tot el territori català. Totes aquestes accions són una aposta ferma de la junta directiva i de tota l'estructura de la FCF. Es vol fomentar la base per tal de crear més equips femenins, per això s'està fent una inversió econòmica i es dona suport a tots els clubs que aposten per les noies. A més a més, des de la Federació es treballen diverses activitats relacionades amb el futbol femení, com ara la formació esportiva i mèdica, les Jornades de Futbol Femení, les trobades territorials, i els campus d'estiu, entre d'altres accions. 

Les participants van portar a terme deu estacions programades i van disputar partits amistosos amb les jugadores dels equips territorials sub 12, sub 14 i sub 16.