La nova plaça davant l'institut de Sant Celoni no genera unanimitat

Des del CA Sant Celoni es demana que es prevegui on hauran d'aparcar els cotxes quan hi hagi competició a les pistes d'atletisme

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat el 19 de maig a les 19:03h
Cotxes aparcats aquest dissabte al voltant de les pistes d'atletisame de Sant Celoni
Cotxes aparcats aquest dissabte al voltant de les pistes d'atletisame de Sant Celoni | Pep Molleví
Com bé saben els lectors de NacióBaixMontseny fins el dia 5 de maig hi ha obert un procés participatiu per part de l'Ajuntament de Sant Celoni per proposar un nom a una plaça i un carrer al voltant de l'institut Baix Montseny i la nova escola Soler de Vilardell que s'està construïnt i que és previst que entri en funcionament el curs vinent 2017-2018. En aquest sentit, el passat 26 d'abril vàrem publicar una notícia en la qual explicàvem la mecànica per poder participar en l'elecció al qual ja hi ha participat més de 150 persones, així com el projecte que es pensa portar a terme.

Amb tot, han sorgit veus discrepants ja que no tothom està d'acord en convertir aquest espai en una plaça. Així, hi ha persones que consideren que l'espai que es destinarà a aquest equipament hauria de ser un aparcament asfaltat i al mateix temps senyalitzar-lo per a ser utilitzat com a circuit d'educació vial pels nens, ja que d'aquesta manera tindria una doble funció.

En aquesta línia, una piulada de dissabte passat de Pep Molleví des de les pistes d'atletisme on hi havia prop de mil atletes passant proves de control deia "amb la nova plaça a l'IES Sant Celoni, aquests no hi cabran", referint-se a la quantitat de cotxes aparcats.

També va reaccionar el Club Atletisme Sant Celoni amb dues piulades. Per una banda deia que la idea de la plaça "és maca, però cal preveure què fer aquestes jornades, siguin nostres o del Atl Baix Montseny, amb tants inscrits" i que "Ens consta que va haver qui va aparcar dins del recinte del tir amb arc en trobar la porta oberta. O al marge de la carretera.Quin perill".

Arxivat a