El CH Sant Esteve s'acomiada de la temporada a casa amb els deures fets

Va perdre 32-35 contra la Unió Esportiva Sarrià

Redacció
01 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:14h
El CH Sant Esteve tanca la temporada al pavelló "Els quatre Hereus" amb una derrota davant la UE Sarrià (32-35)
El CH Sant Esteve tanca la temporada al pavelló "Els quatre Hereus" amb una derrota davant la UE Sarrià (32-35) | Valentí Fuster | UE Sarrià
El Club Handbol Sant Esteve va afrontar aquest cap de setmana el partit contra la Unió Esportiva Sarrià amb la tranquil·litat dels deures fets i d'haver fet una molt bona temporada en el seu debut a la primera divisió estatal, cosa que el fet de tenir al davant al tercer millor equip del campionat era la millor manera de tancar la temporada a casa.

Els gironins van portar sempre la iniciativa en el joc perquè encara els quedava un bri d'esperança de poder optar a la segona plaça que els donari dret a la promoció d'ascens i aviat van agafar avantatge en el marcador (4-9) passats els primers deu minuts de partit i malgrat que els atacs s'imposaven a les defenses, la UE Sarrià no havia vingut a Sant Esteve a fer concessions (14-19) a la mitja part.

La mateixa tònica de joc es va mantenir en els segons trenta minuts. La UE Sarrià seguia mantenint els cinc gols de marge que es van veure augmentats a sis  amb el (21-27) i (22-28) a la ratlla dels tretze minuts de la segona part. A partir d'aquí els del Baix Montseny van poder reduir una mica el marcador per acabar 32-35 al final amb festival golejador de Jordi Planas amb tretze gols que a més és el màxim anotador del campionat, 275 gols en vint-i-nou partit.

Dissabte vinent el CH Sant Esteve jugarà el darrer partit del campionat de lliga de la Primera Divisió Estatal de la temporada 2016-2017 a Sant Esteve Sesrovires.