L'Hospital de Sant Celoni amplia l'1 de maig el servei d’urgències pediàtriques

L'atenció pediàtrica se seguirà oferint de dilluns a divendres de 9 a 21h des del CAP i s'amplia el servei a caps de setmana i festius també de 9 del matí a 9 del vespre, en aquest cas des de l'Hospital

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 28 d'abril a les 12:17h
El Col·lectiu Mares Baix Montseny ha canalitzat la reivindicació per aconseguir les urgències de pediatria
El Col·lectiu Mares Baix Montseny ha canalitzat la reivindicació per aconseguir les urgències de pediatria | Jordi Purtí
A partir del dilluns1 de maig, el servei de pediatria de l'Hospital de Sant Celoni amplia els seus horaris d'atenció. L'atenció pediàtrica se seguirà oferint de dilluns a divendres de 9 a 21h des del CAP i s'amplia el servei a caps de setmana i festius també de 9 del matí a 9 del vespre,  en aquest cas des de l'Hospital. D'aquesta manera es fa un pas important en la demanda encapçalada pel col·lectiu Mares Baix Montseny amb el suport de diversos ajuntaments del territori, especialment de Sant Celoni, que va traslladar la petició directament al conseller de Salut, Toni Comín.

Des de l'Ajuntament s'agraeix la resposta de la Conselleria de Salut que aquesta setmana ha confirmat l'ampliació del servei. La regidora de Comunitat, Magalí Miracle ha valorat  la notícia com "un pas endavant important per donar resposta a una necessitat de les famílies del Baix Montseny, disposar d’urgències pediàtriques també els caps de setmana i festius".

El col·lectiu Mares Baix Montseny, com ja va fer quan el Parlament va donar llum verda a l'ampliació de les urgències, té la intenció de celebrar-ho amb tothom "aquesta és una victòria col·lectiva", han dit en una piulada.

En aquest sentit, Eduard Vallhonesta, primer secretari del PSc de Sant celoni, ha dit que la posada en marxa de les urgències pediàtriques són un gran pas endavant, però que la seva voluntat és que la cartera de serveis de l'hospital és que tingui urgències cada dia.