Entre sis pobles del Baix Montseny han aconseguit 3.351 adhesions al Pacte Nacional pel Referèndum

La campanya s'ha fet aquest cap de setmana aprofitant la Diada de Sant Jordi

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:28h
Parada del Pacte Nacional pel Referèndum a Sant Celoni aquest cap de setmana
Parada del Pacte Nacional pel Referèndum a Sant Celoni aquest cap de setmana | Jordi Purtí
Els voluntaris de sis municipis del Baix Montseny (Sant Celoni, Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Llinars del Vallès, Montseny i Sant Antoni de Vilamajor) han aconseguit que un total de 3.351 persones hagin donat les seves dades per adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum aquest darrer cap de setmana aprofitant la Diada de Sant Jordi.

En aquest sentit a Sant Celoni és on s'ha aconseguit la major xifra d'adhesions amb 1.706, però també cal destacar la feina que s'ha fet conjuntament als pobles de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera que, per una banda a través del PNR s'han assolit 632 adhesions a les quals s'hi han sumat les 760 més que s'han aportat mitjançant l'ANC Palautordera. A Llinars del Vallès, per la seva banda, hi ha hagut 143 signatures i als municipis de Montseny i Sant Antoni de Vilamajor repreteixen xifra, 55 a cada poble.

Aquestes xifres sens dubte ajuden a fer més gran el número d'adhesions que des de fa setmanes s'estan portant a terme ja sigui a través d'internet o en actes que s'organitzin amb aquesta intenció. Des del Baix Montseny la xifra aconseguida el cap de setmana de Sant Josrdi es valora de manera molt positiva, però a la vegada s'és conscient que encara queda molta feina per fer.