El CH Palautordera perd amb l'Esplugues i no pot certificar la permanència (18-22)

Malgrat el desànim el Palau té diverses opcions de mantenir la categoria la setmana vinent en funció d'un seguit de resultats

22 d'abril del 2017
Actualitzat a les 23:15h
El CH Palautordera i l'Handbol Esplugues lluiten per mantenir-se a Primera Estatal | Jordi Purtí
Partit molt intens el que s'ha jugat aquest vespre al pavelló Josep Llavina i esteve de Santa Maria de Palautordera entre el CH Palautordera i l'Handbol Esplugues, dos equips que s'estant jugant la permanència a categoria estatal, que ha acabat amb derrota del Palau per 18 a 22.

El partit no ha començat bé pels locals i en el minut dinou el marcador no era gens esperançador ja que els palauencs tenien un desavantatge de cinc gols (5-10), però lluny d'enfonsar-se han reaccionat i en els darrers minuts dee la primera part han remuntat per arribar al descans amb empat a deu gols.

A la segona part el Palau ha sortit més imprecís i això li ha ocasionat moltes pèrdues de pilota, cosa que ha aprofitat l'Esplugues per tornar a marxar en el marcador (14-19) poc abans d'arribar al primer quart del segon temps. El Palau ho ha provat tot per remuntar però no ha estat encertat en els moments decisius. A tres minuts pel final han tingut l'oportunitat de posar-sae a només un gol, perpo han errat un penal i les opcions que podien quedar s'han esvaït.

Al final 18 a 22 i dos punts per l'Esplugues que els dona vida i el Palau seguirà patint a falta de dos partits per acabar el campionat. Tot i així la setmana vinent el Palau podria certificar la permanència. Se salvaria segur si guanyen a la pista del BM La Roca, cosa que no serà gens fàcil, facin el que facin els altres equips. En cas de derrota seguirien a categoria estatal sempre que el Bordils que juga a casa contra el Joventut Mataró, que avui s'ha salvat, no guanyi.