Les dues regidores de Vallgorguina sense cartera deixen el grup municipal de CiU

Ana Sánchez i Sonia González passen al grup de no adscrites

Redacció
18 d'abril del 2017
Actualitzat el 19 d'abril a les 17:17h
Les dues regidores del grup municipal de CiU de l'Ajuntament de Vallgorguina, Ana Sánchez i Sonia González, rellevades dels seus càrrecs per l'alcalde del municipi, Joan Mora, han fet un pas més i en una carta enviada a tots els membres de la llista que es van presentar a les darreres eleccions municipals i també amb l'entrada d'una instància han sol·licitat la sortida del grup municipal CiU/PDECat "per coherència i sentit comú".

Les dues regidores, que van expressar discrepàncies polítiques i de funcionament amb l'actual grup municipal seguiran com a regidores no adscrites en el ple de l?ajuntament de Vallgorguina a tots els efectes. Amb tot, manifesten que "continuarem treballant pel poble i la seva gent com a regidores fora d'aquest grup municipal".

Tal com vam informar el passat 30 de març, l'alcalde de Vallgorguina va prendre aquesta decisió per pèrdua de confiança ja que les dues regidores van comunicar a l'alcalde que en les properes eleccions municipals tenen la intenció de presentar-se a les eleccions municipals amb unes altres sigles, tot i que no s'ha especificat quines. Davant d'aquesta situació Joan Mora va considerar que no podien seguir ocupant la responsabilitat de les seves carteres que ja han estat redistribuïdes a altres regidors i regidores del grup municipal. Les dues regidores no es podran estrenar en la seva nova condició de no adscrites fins el ple que se celebrarà el 14 de juny.

 
Arxivat a