Tornen les cues en les darreres hores de l'operació tornada de Setmana Santa

L'A-2, amb més de 30 km de cues, juntament amb l'AP-7 i la N-340 són les vies amb més problemes

Cues a la N-340
Cues a la N-340 | ACN
Redacció
17 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:30h
Les cues quilomètriques de l'operació retorn de Setmana Santa s'han reproduït aquesta tarda de Dilluns de Pasqua. Després d'un migdia molt complicat –amb una desena de vies afectades- a primera hora de la tarda la situació ha millorat i els problemes s'han concentrat a l'AP-7. Posteriorment, els problemes s'han repetit també a la N-II, on un accident provoca fins a 30 km de trànsit lent a Vilagrassa. També hi ha problemes a l'N-340, la N-260 i la C-32, entre altres. Fins a les 16.00 hores havien retornat 465.000 vehicles dels 620.000 previstos, un 75%, segons el Servei Català de Trànsit (SCT),
 

Consulta l'estat del trànsit en directe a NacióDigital


Abans de dinar a l'AP-7, tant a les comarques gironines com a les tarragonines, s'han superat els 35 quilòmetres de congestió en diversos trams (actualment la xifra se situen a l'entorn dels 10 km). També s'han solucionat –de moment- la majoria de retencions a les vies per tornar de Pirineu (C-14, C-16 i C-17) així com la C-31 i la C-65 a la Costa Brava i la N-340 a la Costa Daurada.

Entre ahir i avui es preveu que uns 620.000 vehicles retornin a Barcelona i la seva l'àrea d'influència, segons informa el Servei Català de Trànsit. Amb l'objectiu de reduir les congestions i millorar al màxim la circulació als eixos que registraran més volum de circulació, s'han establert mesures especials d'ordenació i regulació en diversos eixos viaris.

El SCT demana als conductors que extremin la prudència i no abaixin la guàrdia al volant, tant en viatges llargs per vies principals com en trajectes curts en vies conegudes. Cal tenir present que els desplaçaments locals poden ser tant o més perillosos que els moviments de llarg recorregut.

Consulta l'estat del trànsit en directe a NacióDigital